Gospode, šta je njima? Sedam godina raskidaju i mire se, a o njihovom kontroverznom ljubavnom životu bruje svi
Dakota Džonson, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia Slično

pažnja

Gospode, šta je njima? Sedam godina raskidaju i mire se, a o njihovom kontroverznom ljubavnom životu bruje svi

Imajući u vidu koliko puta se pričalo da su raskinuli, mnogi sa sumnjom prihvataju nove vesti na temu njihovog odnosa.

Objavljeno:

Dakota Džonson i Kris Martin imaju prilično turbulentu vezu, koja je počela 2017. Verili su se tri godine kasnije, a svoj odnos oduvek brižljivo čuvaju. Ali ne samo to...

Često se pojavi vest da je par raskinuo, a onda ubrzo usledi saznanje da se desilo pomirenje i tako ukrug sve do novih otkrića da žive na različitim adresama.

Po neobičnom ljubavnom životu (ako su uopšte i dalje u vezi) mogu da im pariraju Dženifer Lopez i Ben Aflek koji su duže vreme boravili u istom gradu, svako u svojoj kući.

Imajući u vidu koliko puta se pričalo da su raskinuli, mnogi sa sumnjom prihvataju nove vesti na temu njihovog odnosa.

1 / 6 Foto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Da stvari budu zanimljivije, Dakota na nedavnoj svečanosti Women Foundation kompanije Kering nije nosila verenički prsten, taj detalj izostao je i kada je na Instagramu pre nekoliko dana promovisala film "Daddio".

Ali čak ni to nije dokaz kraja veze jer se glumica i prošlog meseca pojavila u Malibuu bez prstena, dok je Martin bio na turneji sa bendom u Nemačkoj, da bi se ubrzo saznalo da su i dalje zajedno.

Šuškalo se da su prekinuli vezu i u maju nakon što je jedna Krisova obožavateljka, koju je povezao, na mreži X napisala da je muzičar singl. Pre pet godina takođe su se razišli jer je on navodno želeo decu, a Dakota nije.

Podsetimo, Kris Martin (47) bio je oženjen glumicom Gvinet Paltrou, sa kojim ima ćerku Epl i sina Mozesa. Holivudska zvezda je veoma bliska sa Dakotom Džonson (34) i javno je podržala vezu bivšeg supruga.

Haotičnom utisku koji ostavljaju svojim ljubavnim životom u velikoj meri doprinosi i njihova distanciranost od javnosti, jer što se manje zna, veća je konfuzija. Do nove epizode o raskidu ili pomirenju...

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

(Espreso/blic žena/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.